Куряча грудка – продукт №1 для тих, що худнуть. У ній величезна кількість білка (23 р), мало жиру (1,9 р) і мінімальна калорійність. Відварне або запечене філе грудки містить близько 113 ккал на 100 грамів продукту без шкіри. І якщо варена курка швидко набридає, у запеченої шансів сподобатися набагато більше. Вона і смачніше, і краще зберігається. Холодне куряче м’ясо можна використовувати для приготування сендвічів (розігрівати біле м’ясо птиці не рекомендується, детальніше в цій статті).
І сьогодні ми пропонуємо вам спробувати курячу грудку в фользі в духовці з апельсинами і ароматними травами.
Куряча грудка у фользі: рецепт з цитрусами або одягають і травами
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе без шкіри;
- 2 апельсина;
- 2 зубчики часнику;
- хмелі-сунелі, паприка, розмарин за смаком;
- рослинна олія, сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування
Все, соковита куряча грудка у фользі в духовці готова! Подавайте з пастою, овочевим рагу, картоплею по-селянськи, салатом.
Спробуйте такі поєднання:
- Курка у фользі + вітамінний салат із броколі (рецепт тут)
- Курка у фользі + стручкова квасоля по-грузинськи (рецепт тут)
- Курка у фользі + картопля фрі без масла. Ідеальний гарнір! Рецепт тут