Тушкована квасоля з помідорами і часником за 15 хвилин

62

А ми продовжуємо готувати смачні салати зі стручковою квасолею. Страви із зеленою квасолею виходять напрочуд легкими, але поживними, за рахунок клітковини і харчових волокон. Сьогодні у нас тушкована квасоля з помідорами і часником.

Інгредієнти:

  • 3 помідори;
  • 300 г квасолі стручкової;
  • 1 цибулина;
  • 3 – 4 зубчики часнику;
  • 2 курячих яйця;
  • зелень, горіхи, сіль за смаком.

Відварюється квасолю в підсоленій воді протягом 5 – 7 хвилин, відкидається на друшляк і обдается холодною водою. Цибулю нарізати невеликими кубиками і кладуть на розігріту з маслом сковороду, де смажиться до золотистого кольору. Потім туди ж додається квасоля і не велику кількість рідини, в якій вона варилася. Через 5 хвилин в сковороду додається подрібнений часник, помідори, дрібно нарізана зелень, червоний або чорний перець. Потім блюдо заливають збитими яйцями, перемішують і знімається з вогню. За бажанням перед подачею можна прикрасити волоськими горіхами. Можна подавати з макаронами, дуже смачно.

  • Спробуйте також: Божественний салат Баклажановий рай
  • Спробуйте також: Дивовижний літній салат з креветками і сьомгою
  • Спробуйте також: Легкі кабачкові оладки на кефірі
  • Спробуйте також: Курячий торт для тонкої талії