Протертий суп з яловичини

61

Підходить для дієтичного харчування, але бажано невелику порцію в першій половині дня. Відмінний варіант для обіду всією сім’єю. В супі міститься все, що потрібно і корисно – курятина, яловичина, свіжі овочі. Щоб зменшити калорійність, беріть пісне м’ясо, вершки мінімальної жирності, а кількість вершкового масла і хліба скоротіть.

Для приготування супу з яловичини нам буде потрібно:

  • 300 г яловичини;
  • 800 г курки;
  • 70 г телятини;
  • 70 г шинки;
  • 30 г моркви;
  • 80 г вершків;
  • 15 г кореня селери;
  • 15 г коня петрушки;
  • 15 цибулі-порею;
  • 80 г білого хліба;
  • 80 г вершкового масла;
  • 2 жовтка;
  • 1 літр бульйону;
  • сіль, перець за смаком.

Рецепт смачного супу з яловичини

Інгредієнти вказані на 4 порції. Незважаючи на значний список необхідних продуктів, це дуже простий суп з яловичини з декількома видами м’яса.

Очистіть від сухожиль, промийте і обсушіть яловичину, залийте холодною водою і поставте варитися на повільному вогні. Коли вода закипить, додайте зелень. У процесі варіння знімати пінку. Відокремте курку від шкіри і відваріть в іншій каструлі.

Варену яловичину вийміть з бульйону, дрібно наріжте. Наріжте дрібними шматочками сиру телятину, шинку, моркву, селеру, петрушку, цибулю-порей. З’єднайте разом, перемішайте, обсмажте на вершковому маслі на сковороді з товстим дном до готовності.

Рецепт староруської потрійний юшки

Замочіть м’якуш білого хліба в бульйоні, додайте до пережарке, а потім подрібніть все до однорідного стану – можна в ступці або за допомогою блендера. Потім вмішайте сирі яєчні жовтки, вершки і розведіть процідженим бульйоном, в якому варилося м’ясо. Перемішайте, поставте на вогонь і доведіть до гарячого стану, але не до кипіння. Посоліть, поперчіть. Смачний суп з яловичини готовий!

Можна подавати зі сметаною, підсмаженим хлібом, оливками, свіжою зеленню.