Ці смачні і ніжні курячі млинці з печерицями готувати настільки просто, що впорається будь-яка. Можна, до речі, і без грибів — кому як подобається. Подавати можна з гарніром, свіжими овочами, молоком або чаєм, просто зі сметаною. Дуже апетитно і некалорійно — корисніше, ніж млинці з борошна, приготовані за традиційним рецептом. Нам буде потрібно:
- 400 г курячого філе без шкіри;
- 70 г свіжих печериць (можна без них);
- 60 г маложирного сиру;
- 100 мл молока 1%;
- 1 яйце;
- 20 г кукурудзяного крохмалю;
- сіль, перець за смаком.
Курячі млинці рецепт
Куряче філе промити, обсушити паперовими рушниками, перемолоти в блендері разом з грибами. Фарш перекласти в глибоку миску, додати до нього яйце, крохмаль, сіль і спеції за смаком, молоко і тертий сир. Ретельно перемішати.
Потім слід добре прогріти сковорідку вилити пару крапель масла і зменшити вогонь. Тепер можна випікати млинці. Викладаємо масу ложкою і розрівнюємо по денця. Смажимо з двох сторін. Смачні і повітряні курячі млинці з грудки готові. Якщо хочете, при смаженні можна надати форму оладок, а можна «розтягнути» на всю поверхню сковороди.