Морквяні Рафаелло можна на дієті, а приготування елементарне – ніяких турбот! Оригінальний рецепт наказує готувати морквяні цукерки з кокосовою стружкою і цукром, але допускається додавати мед або інші натуральні підсолоджувачі, наприклад, стевію. А головне, тим, хто не бачив самого процесу приготування, буває складно повірити, що ці цукерочки дійсно з моркви.
Нам буде потрібно:
500 г свіжої красивою морквини;
200 г цукру або меду;
300 г кокосової стружки;
лимонний сік за смаком (приблизно 2 – 4 краплі), можна замінити лимонною кислотою.
Як готувати?
Якщо хочете, можна додати в морквяну масу подрібнені горішки або тертий шоколад, а всередину покласти обсмажений мигдаль, виходить чарівно: святково і смачно! А замість білої кокосової стружки можна використовувати різнобарвну – тоді морквяні цукерки на блюді будуть виглядати особливо святково. Також можна взяти вафельну крихту. Для подачі рекомендуємо використовувати паперові формочки для маффінів і кексів відповідного розміру. Наприклад, як на фото нижче.
Подавайте з чаєм, кавою, какао, цукром, молоком. Оцінять навіть ті, хто не на дієті!