Омлет без сковороди – ще менше калорій

64

Сперечаємося, ви такий ще не пробували? Для вас смачний рецепт омлету без смаження – без масла і жиру. Суцільний білок і користь!

Для приготування вам знадобиться:
150 мл молока жирністю до 1,5% (чим менше, тим краще);
3 сирих курячих яйця;
сіль і перець за смаком;
рукав для запікання.

Як приготувати омлет без сковороди?

  • Починайте готувати, як і будь-який інший омлет: змішайте всі інгредієнти в глибокій чаші і збийте міксером або блендером.
  • Акуратно вилийте отриману масу в рукав і міцно з двох сторін зав’яжіть.
  • Закип’ятіть в каструлі воду і опустіть туди омлет. Варіть 20 хвилин. Стежте, щоб краю рукава не пригорали, не стосувалися вогню і розпеченої плити. Через 20 хвилин неймовірно смачний білковий сніданок готовий. Тепер можна і по справах!
  • Подавайте зі свіжими або тушкованими овочами, цільнозерновим хлібом або сухариком і чашкою зернової кави. Це дуже смачно!

    Приготувати такий омлет можна навіть у польових умовах, наприклад, у поході в казанку. І не кажіть потім, що не знаєте, чим корисним можна поснідати далеко від дому.

    Вам також може сподобатися:

    Дієтичний курячий торт
    Листковий салат «Баклажановий рай»
    Лазанья з кабачків