Яскраву, соковиту і ситну закуску на стіл легко можна зробити з мінімальної кількості інгредієнтів — наприклад, якщо з основних продуктів в холодильнику тільки курка і хліб. Таку закуску часто подають в хороших чеських закладах: гостра м’ясна брускетта на хрусткому тості і готується всього близько 15 хвилин.
продукти
- 400 грамів курки,
- хліб,
- будь-який твердий сир,
- цибулина,
- 50 грамів сала,
- помідор,
- перець і сіль,
- 4 столові ложки кетчупу,
- 3 столові ложки соєвого соусу,
- соус чилі.
Як приготувати закуску
Розігріваємо сковороду і першим до напівпрозорості обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
Потім додаємо до нього нарізану середніми шматочками курку.
Коли м’ясо побіліє, перчимо його і солимо.
Викладаємо зверху кубики болгарського перцю і довільно нарізаний помідор.
Додаємо чотири столові ложки кетчупу, вливаємо воду і на дуже слабкому вогні тушкуємо 10 хвилин під кришкою.
Після додаємо дрібно нарізану цибулю, додаємо вогонь і випаровуємо більшу частину рідини.
По суті, основа готова.
Нам залишилося тільки швидко обсмажити на салі кілька шматочків хліба.
Нанести на нього начинку і можна подавати закуску до столу.
Отриману брускетту зручно взяти з собою і на роботу.
Смачного!