Супер смачні тушковані кабачки в томатній пасті на сковороді

67

Смачні кабачки в томатній пасті. Готую кожен день і ще не набридли.

Тушковані кабачки в томатному соусі на сковороді – бюджетне і дуже смачна страва, беріть рецепт на замітку. Влітку-це знахідка, коли овочі радують совою ціною. Використовуючи кабачки в своїй меню, ви зможете урізноманітнити повсякденне меню. Тут є два варіанти – або подавати в самостійному вигляді, або ж доповнити ними будь-який гарнір. Тушковані кабачки відмінно поєднуються з відвареними спагетті, а томатний соус буде як не можна до речі. Томати додадуть кабачкам яскравий смак, легку кислинку і насичений аромат, встояти буде важко. Мінімум ваших зусиль-максимум користі! простий варіант приготування перед вами! тушковані кабачки виходять корисними і навіть дієтичними, блюдо ідеально підходить для вегетаріанського і пісного меню.

Приготування:

Відразу почистіть цибулю і моркву, сполосніть і подрібніть. Лук наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на тертці – так вона швидше приготується.

На розігріту сковороду з маслом викладіть нарізані кружечками кабачки, всипте до них і цибулю і з морквою.

Обсмажуйте овочі 4-5 хвилин, обережно помішуючи. Овочі повинні стати більш м’якими, вогонь нехай буде трохи менше середнього. Додайте сіль і чорний перець за смаком.

Вимиті томати перекрутіть в пюре за допомогою блендера.

Влийте томатне пюре до кабачків. Якщо пюре занадто густе, влийте пару ложок води.

Гасіть кабачки в томатному соусі 10 хвилин, прикривши сковороду кришкою. Якщо томати кислуваті, всипте пару щіпок цукру, смак соусу стане більш збалансованим. Також можете поекспериментувати зі спеціями. Прованські трави або базилік вам на допомогу.

Готову страву в теплому вигляді подавайте до столу – кабачки вийшли ніжні, соковиті і дуже смачні. Багато соусу і овочів – просто вітамінна бомба! блюдо сподобається і дорослим, і дітям, які часто вередують і відмовляються їсти овочі в чистому вигляді. Кабачки в томатним соусі-це вихід з будь-якої ситуації.

Приємного вам апетиту!