Сьогодні нагодувала свою сім’ю смачним салатом з оселедця з картоплею, яйцями і кукурудзою, і вирішила поділитися з вами рецептом приготування цієї смачної страви.
Замість тушки солоного оселедця можна використовувати вже готове філе. Картоплю краще відварити заздалегідь і добре охолодити. Тоді кубики добре нарізаються і не склеюються. Майонез краще взяти жирністю 67%. Салат вийде смачніше. Приготування салату не займе багато часу і не сильно позначиться на вашому гаманці. Пробуйте!
Рецепт салату з оселедця з картоплею, яйцями і кукурудзою
- час підготовки — 10 хвилин
- час приготування-40 хвилин
- кількість порцій– 4
Підготувати всі необхідні інгредієнти. Я приготувала салат з половини заявлених продуктів.
Картоплю вимити, викласти в каструлю, залити гарячою підсоленою водою, довести до кипіння, зменшити нагрів і варити до м’якості, а потім обдати холодною водою, очистити, добре охолодити і нарізати дрібними кубиками.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, а потім опустити в холодну воду на пару хвилин, обтерти, очистити, остудити і також нарізати дрібними кубиками.
Оселедець обробити на чисте філе, видаливши шкіру, нутрощі і кістки, після чого дрібно нарізати.
Цибулини очистити і дрібно нарізати.
На сковороді розігріти рослинне масло, викласти в нього цибулю і при постійному помішуванні спасерувати його до м’якості і легкого підрум’янювання, а потім остудити.
У мисці з’єднати картоплю, оселедець, яйця, пасеровану цибулю і відціджену кукурудзу, посолити і поперчити за смаком і заправити майонезом.
Салат перемішати за допомогою двох виделок.
При подачі прикрасити салат гілочками зелені.