Смачний салат з тунцем за 5 хвилин

20

Цей салат готується дуже швидко — достатньо відкрити банки з кукурудзою і тунцем і відварити пару курячих яєць. Ідеально, якщо на порозі гості або ви дуже голодні. Салат з тунцем і огірком можна їсти і на вечерю. Нам буде потрібно:

  • тунець консервований 1 банка;
  • 2 варених яйця;
  • кукурудза консервована 1 банка;
  • 1 середній огірок;
  • сіль, спеції, ароматні трави за смаком;
  • 2 столові ложки натурального йогурту, чайна ложка гірчиці (можна без неї) і столова ложка оливкової олії для заправки.

Салат з консервованим тунцем рецепт

Відкрийте банку з тунцем, зайву рідину злийте, викладіть м’ясо в миску і розімніть виделкою. Відваріть курячі яйця (можна взяти перепелині), подрібніть. Додайте до тунцу. Те ж проробіть і з огірком. Якщо шкірка гірчить, очистіть огірок. Для заправки змішайте йогурт, гірчицю і масло, додайте ароматні спеції, трохи посоліть, але краще обійтися без солі — її достатньо в рибних консервах. Заправте салат соусом, перемішайте і готово!

Можна прикрасити помідорками черрі, листовим салатом. Подавайте салат з тунцем і яйцем з листовим салатом, свіжими овочами, можна з келихом сухого вина! Насолоджуйтесь!