Легкий, смачний і соковитий дієтичний чізкейк з вишнею полюбиться з першого шматочка і стане вашим улюбленим блюдом – обожнюють дорослі і діти. Калорійність всього 150 ккал на 100 грамів. Час приготування близько 1 години. Інгредієнти на 12 порцій:
500 г замороженої вишні;
150 г борошна, краще вівсяної, цільнозерновий, рисової;
150 г сиру невеликий жирності;
100 г вершкового масла;
180 г цукру (краще взяти замінник, за смаком);
20 г желатину.
Вишневий чізкейк рецепт
Вершкове масло перетріть з борошном та сиром, додайте цукор або замінник. Приберіть на півгодини в холодильник.
Заморожену вишню покладіть в каструлю, поставте на вогонь, додайте підсолоджувач або цукор. Воду ні в якому разі не додавайте.
Замочіть на 15 хвилин желатин звичним способом.
Коли вишня закипить, тушкуйте вогонь, влийте желатин, добре все перемішайте, приберіть в прохолодне місце.
З тіста приготуйте основу, використовуючи форму для запікання. Запікайте в духовці при 180 градусах 20 хвилин. Акуратно вийміть корж з форми, щоб не поламати.
Замочіть ще одну порцію желатину, як в минулий раз.
Перемішайте сир з желатином, доведіть до однорідності, охолодіть масу.
Візьміть роз’ємну форму, на дно покладіть корж, зверху акуратно розподіліть сирну основу, а третім шаром викладіть вишню (без соку і рідини). Приберіть в холодильник на пару годин. Після закінчення цього часу полийте застиглі ягоди вишневим соком (але не занадто багато, щоб не розтікався). Приберіть ще на півгодини. Ніжний повітряний десерт готовий!
До роману з принцом гаррі меган маркл була відома як голлівудська актриса. Вона вважалася висхідною зіркою і подає надії талановитої артисткою. Ще б пак,...