Спагетті з кабачків з куркою

59

Спагетті з цукіні з куркою, або локшина з кабачків – як кому подобається. Обов’язково спробуйте це неймовірно легке, смачне, соковите і високобілкове блюдо. Калорійність всього 232 ккал на 100 грамів, БЖУ – 32/7,5/8,5. На приготування кабачка спагетті піде не більше півгодини – ідеально на вечерю в будні. Головне, заздалегідь купити всі інгредієнти.

На 4 порції нам знадобиться:
500 г цукіні;
500 г курячого філе без шкіри;
250 г помідорів чері;
100 г грецького йогурту без цукру та домішок;
30 г пармезану;
сушений базилік та інші ароматні трави за смаком;
1 чайна ложка оливкової олії.

Спагетті з кабачків рецепт

Щоб приготувати спагетті з кабачків, цукіні наріжте дрібними смужками (якщо овочі молоді, можна не очищати, якщо шкірка тверда, то обов’язково її зніміть). Посоліть, опустіть у воду хвилин на 20. Потім злийте воду і обсушіть цукіні з допомогою паперового рушника.

Наріжте кубиками філе грудки без шкіри. Розігрійте глибоку сковороду і на краплі олії обсмажте м’ясо до апетитної скоринки. Додайте до курки локшину з цукіні, половинки помідорів черрі, ароматні трави, посоліть, поперчіть за смаком. Добре перемішайте. Додайте натуральний йогурт і тертий сир, ще раз перемішайте. Кабачкова локшина готова! Насолоджуйтесь!

Подавайте в гарячому або охолодженому вигляді – смачно все! Можна їсти на обід, тоді на гарнір хороший бурий рис або булгур. На вечерю – як самостійне блюдо, без вуглеводів. Ідеально з овочевим салатом!

Вам також може сподобатися:

Дієтичний курячий торт
Листковий салат «Баклажановий рай»
Лазанья з кабачків