Кабачковий торт – всього 68 ккал!

27

Сьогодні у нас кабачковий ПП-торт – легкий, смачний і корисний. Можна навіть на вечерю! Калорійність – всього 68 ккал, БЖУ– 3,5/1,7/9,7. Спробуйте приготувати на дачі або будинку.

Нам буде потрібно:
600 г свіжих кабачків;
1 морквина;
2 яйця;
1 цибулина;
5 столових ложок цільнозерновий борошна;
5 столових ложок натурального йогурту;
свіжа зелень, сіль, перець за смаком.

Вам також може сподобатися:
Дієтичний курячий торт
Листковий салат «Баклажановий рай»
Лазанья з кабачків

Кабачковий торт рецепт

  • Кабачки вимити, за бажанням очистити від шкірки (не обов’язково, молоді точно можна не чистити), подрібнити за допомогою великої терки.
  • Додати до кабачків борошно, яйця, сіль і перець і добре перемішати. «Тісто» має вийти як на млинці.
  • Розігрійте сковороду, змастіть маслом за допомогою силіконової кисті (масла має бути мінімальна кількість), випікайте кабачкові млинці з двох сторін до рум’яної скоринки на невеликому вогні. Перевертайте обережно, щоб не поламати.
  • Всього з вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде 3 – 4 млинця. Зніміть їх один за одним зі сковороди, остудіть.
  • У цей час приготуйте начинку: обсмажте до рум’яної скоринки на краплі олії моркву і цибулю. Начинку теж остудіть, потім влийте натуральний йогурт, сіль, перець, перемішати.
  • Починаємо формувати торт: перший шар – кабачковий млинець, другий – начинка. І так, поки всі інгредієнти не закінчаться. Зверху прикрасьте рубаною зеленню, руколою, помідорками черрі. Смачний кабачковий торт готовий! Приємного апетиту!
  • Читайте також:
    Домашній кетчуп: смак і користь
    Яка риба найкорисніша?