Готуємо чудову закуску з курки і хліба. 15 хвилин і м’ясна брускетта готова!

19

Яскраву, соковиту і ситну закуску на стіл легко можна зробити з мінімальної кількості інгредієнтів — наприклад, якщо з основних продуктів в холодильнику тільки курка і хліб. Таку закуску часто подають в хороших чеських закладах: гостра м’ясна брускетта на хрусткому тості і готується всього близько 15 хвилин.

продукти

  • 400 грамів курки,
  • хліб,
  • будь-який твердий сир,
  • цибулина,
  • 50 грамів сала,
  • помідор,
  • перець і сіль,
  • 4 столові ложки кетчупу,
  • 3 столові ложки соєвого соусу,
  • соус чилі.

Як приготувати закуску

Розігріваємо сковороду і першим до напівпрозорості обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.

Потім додаємо до нього нарізану середніми шматочками курку.

Коли м’ясо побіліє, перчимо його і солимо.

Викладаємо зверху кубики болгарського перцю і довільно нарізаний помідор.

Додаємо чотири столові ложки кетчупу, вливаємо воду і на дуже слабкому вогні тушкуємо 10 хвилин під кришкою.

Після додаємо дрібно нарізану цибулю, додаємо вогонь і випаровуємо більшу частину рідини.

По суті, основа готова.

Нам залишилося тільки швидко обсмажити на салі кілька шматочків хліба.

Нанести на нього начинку і можна подавати закуску до столу.

Отриману брускетту зручно взяти з собою і на роботу.

Смачного!